Molitva za pokojne

Nebeski Oče, od Tebe dolazi naš život i Tebi se svatko vraća. Dao si nam taj boravak na zemlji kako bismo se pripremili na sudjelovanje u Tvojoj vječnoj ljubavi. Ne koristimo uvijek dobro ovo vrijeme, i neki, nažalost, odbijaju Tvoje prijateljstvo. Drugi, pak, žele biti s Tobom, tražeći istinu, pravednost i dobrotu, no, ljudska slabost zamračuje čistoću duše. Zato nakon smrti trebaju najprije proći kroz čišćenje, kako bi se konačno mogli susresti s Tobom, licem u lice.

Molimo Te za sve naše pokojne koji trpe u čistilištu, prepoznavajući jasno u svjetlu Tvoje ljubavi vlastitu nesreću, propuste i grijehe zemaljskog života. Oče milosrđa, oslobodi od trpljenja one za koje je Tvoj ljubljeni Sin prolio svoju Predragocjenu Krv.

Znamo da prazna riječ ili mnoštvo riječi ne mogu pomoći ni spasiti naše pokojne. Zato želimo, zajedno s Isusovom Krvlju, prikazati i svoju krv kao znak ljubavi i solidarnosti. Neka trud našega rada, vjernost Bogu, strpljivost u trpljenju i uzajamna ljubav probijaju granicu smrti te pridonesu skorom i potpunom sjedinjenju naših pokojnih s Tobom.

Molimo prije svega za sve one kojima dugujemo posebnu zahvalnost, od kojih smo primili život, vjeru i druga dobročinstva. U svome milosrđu, također, pogledaj na one kojih se nitko ne sjeti. Amen.

73 misli o “Molitva za pokojne

 1. denis bulesic

  A ca reci kad citajuci molitvu za pokojnike pogledavajuci slike na zidu placem za svojom mamom i nad nasim Bulesic-ima Miroslav-om I Egidio-jom koje nosim sa sobom gdje god idem. Slava im.
  Hvala na utjesi.

  Odgovori
  1. milkapacic

   Danas molim za mog pokojnog muža koji me napustio na sam BOŽIĆ sa nama je bio na ručku sa djecom unucima i familijom .Ali u 3sata popodne je počeo tražiti zrak koji nije mogao ući u njegova pluća pozdravio nas je rekao ženo i djeco moja ovo je kraj i ispustio dušu. OTIŠAO JE SLAVITI BOŽIĆ SA ANDELIMA I SVECIMA NA NEBO. NA NEBU JE BILO VELIKO SLAVLJE ROĐENJE ISUSOVO I BOG GA JE UZEO DA NASTAVI SLAVITI NA NEBU. TEŠKO MI JE SAMOĆA ME UBIJA ALI BOG MU JE BIO MILOSTIV BOLOVAO JE OD RAKA PLUĆA I POZVAO GA JE SEBI NA ROĐENDAN. AMEN POKOJ VJEČNI DARUJTE MU GOSPODINE I SVIJETLOST SVIJETLA ZASVIJETLILA NJEMU DA POCIVA U MIRU AMEN.

   Odgovori
   1. Dragica

    Danas molim ovu molitvu za svoju dragu kcerku koja je umrla prije skoro 2 mjeseca ,mog andjela kojeg volim najvise na svijetu ,pokoj vjecni daruj joj gospodine

  2. Tonka

   Veceras sam se pomolila za sve moje umrle i za moju prijateljicu Ines koja je svoj mladi zivot izgubila 20.6.2019.Imala je samo 24 godine.Mila moja uvik ces mi bit u srcu i sanjala sam te sinoc kako placem kraj tebe zasto si otisla.Voli te tvoja Tonka! Lipo spavaj draga prijateljice i kako smo rekle jednom:”nikad zbogom samo doviđenja”❤

   Odgovori
  3. Ana

   Na današnji dan se sjecam moje babe koja je umrla. Bila sam tada trudna 8 mjeseci i u drugoj državi tako da nisam bila na njenom pokopu. Ali sam zahvalna mojoj babi koja me he odgojila. Hvala joj na svoj brizi i ljubavi. Majcice Marijo molim te cuvaj moju babu ako je u cistilistu da dodje sto prije u raj po Isusovim mukama na krizu Amen.

   Odgovori
 2. Mirjana

  Danas molim za svog pokojnog oca kojem dugujem zivot ,baku svakra za sve pokojna iz obitelji moje i muzeve..da im Orac nas nebeski oprosti grijehe,da ih pomiluje i njihovim se dusama smiluje raju nebeskom da imaju vjecni dom

  Odgovori
 3. Stazija

  Danas moja Dobra majke Lezi na odoru .Sve sto Sam Joj reci htjela Ostalo je izmedu Toronta I Sl.Broda.ona se cineli zivot Molina Za nas Petoro sada ja kao pokusavam da molim Za nju.pokoj Vjecni Darija Joj gospodine.

  Odgovori
   1. Pemba

    Danas molim za svoju mamu Anku Delic moju kraljicu iz dvorišta koja je otišla u nebo u neki bolji svijet 13. februara 2017. Pokoj vječni daruj joj Gospodine svjetlost vječna neka joj svijetli počivala u miru majko amen.

 4. jana

  Svaki dan mislim na mog pokojnog muža koji je bio tako dobar prema meni i prema drugima bolji nego prema sebi….. zato iz dna duše molim dragi Bože daruj mu nebo i povedi ga u Božje kraljevstvo.

  Odgovori
 5. Fani

  Danas molim za svoju prijateljicu…da joj Gospodin udjeli svoju milost i primi je u svoje Kraljevstvo.Da je Gospodin licem svojim obasja i utjehu joj pruzi nakon svih njenih patnji u bolesti.Vjerujem da Ga je susrela u svojim zadnjim trenutcima i da Ga nije odbila.A meni neka Gospodin oprosti sto Ga nisam dobro svjedocila ,i navijestala ….Pokoj vjecni daruj joj Gospodine

  Odgovori
 6. Iva

  Molim i za poznate osobe koje su presli na onaj Svijet… Danas je rodendan M. Monroe i neka joj je laka zemlja…

  Odgovori
 7. Eva

  Danas molim za moga predragog muza koji me napustio prije 16 mjeseci, bio je predobar muž ,otac , djed i sin…nikada ga neću prežaliti uvijek je u mojim mislima i molitvama,,,neka mu dragi Isus podari mir i spokoj u duši…nadam se da pazi i moli se za mene da mogu izdrzati bez njega, dok se ne sretnemo u vjecnosti…..

  Odgovori
 8. marica

  SVAKI DAN KAO I DANAS MOLIM ZA POKOJ DUŠE SVOGA PREMILOG SINA
  KOJI JE PREMINUO U SVOJOJ 31. G.
  PRIMI GA U SVOJE KRALJEVSTVO NEBESKI OČE.
  JEDNE TUŽNAKA

  Odgovori
 9. dubravka

  Danas molim za svoje pokojne bake i djedove.jedna baka je najvise vjerovala u Boga i htjela bi da barem imam i upola vjere u Njega.molim i za oca svog bivseg zarucnika.oprosti im sve grijehe Gospodine i daj im pokoj vjecni..

  Odgovori
 10. Štefica Trčak

  Dragi svi,
  Molim Vas da svakodnevno sudjelujemo u molitvi za naše pokojne. Suprug mi je iznenada umro,a nije se ispovijedo. Sudjelujte u molitvi za spas duša.
  Hvala.

  Odgovori
  1. Josip

   Molim se Bogu da mu oprosti grijehe pokoj vjecni daruj mu gospodine i svjetlost vjecna neka mu i svijetli

   Odgovori
 11. Josip

  MOLIM SA SVOG TATU I MAMU NAJVIŠE IH VOLIM I MOLIM BOGA DA BUDU ZAJEDNO NA NEBU POKOJ VJEČNI DARUJ IM GOSPODINE I SVJETLOST VJEČNA NEKA IM I SVIJETLI.

  Odgovori
 12. X

  MOLIM ZA SVOJE PRIJATELJICE KOJE SU POGINULE S 15 GODINA U PROMETNOJ NESRECI KOD POZEGE . UVIJEK SU BILI ANĐELI KOJI SU SADA DOBILI I KRILA. TEK SU POCELE ZIVJET A VEC OTISLE KOD TEBE. BOZE UVEDI IH U KRALJEVSTVO TVOJE. POKOJ VJECNI DARUJ IM GOSPODINE, I SVJETLOST VJECNA NEKA IM SVJETLI, POCIVALI U MIRU BOZJEM.
  DAJ NJIHOVIM OBITELJIMA SNAGE DA IZDRZE OVO. VOLIM VAS CURE MOJE <3

  Odgovori
 13. đurđica

  Upravo sada molim za moju ujnu Luciju iz Njemačke. Neka joj anđeli uvedu u kraljevstvo Božje. Počivala u miru.

  Odgovori
 14. dedaarsenal

  Nocas molim za svog prijatelja kojeg slobdno i bratom mogu nazvat.Borio se da svima nama bude bolje poslje se borio bolescu od te borbe i na kraju je izgubio borbu.Molim te dragi boze da ga primis u carstvo nebesko i da mu oprostis sve grijehe.
  Amen

  Odgovori
 15. Vjerujem u Uskrsnuće

  Danas je 61. godišnijica smrti mog dida Dane koji je umro u Zagrebu vrlo mlad, ne zna mu se za grob. Mojoj majci je bilo tek nešto više od godinu dana i cijeli život za njim pati.
  Gospodine, vjerujem da si ga priveo u svoje kraljevstvo.
  Pokoj vječni daruj mu Gospodine! Pokoj vječni daruj svim žrtvama Golog otoka i svih totalitarnih režima! Ameni!

  Odgovori
 16. Zdenka

  Molim za moju dobru Majcicu, zenu beskrajne vire u Svevisnjega, vire koju ja nemam ali nadam se da cu steci. Pokoj ti dusi, mila moja Majcice. Nadam se da ti moje molitve i ne tribaju, ali neka idu za potribite duse. Amen.

  Odgovori
 17. Unuka Zrinka

  Veceras, molim za svoga didu koji je blago u Gospodinu preminuo prije 7 dana. Dida nikada te necu zaboraviti. Počivao u miru Bozijem. ❤

  Odgovori
 18. Mirjana

  Molim za svoju majku ponosnu i hrabru, za svog oca kojeg nisam bas cijenila i sad mi je zao, za bracu koju nisam upoznala i za sve kojima je molitva potrebna. Volim te majko moja jedina i budi sretna u kraljevstvu nebeskom kad nisi bila u zemaljskom zivotu. Oprosti mi oce!

  Odgovori
 19. MONIKA

  Oce nebeski smiluj se dusi moga dragoga Tate Ilije moje Bake Mare moje tete Ruje i svih moga roda pokojnih Isuse smiluj im se sacuvaj ih od paklenoga ognja i prevedi ih u kraljevstvo svoje.Mili dragi Boze smiluj se svima pokojnima koje si uzeo sebi i po prolivenoj presvetoj krvi svojga ljubljenoga sina nasega spasitelja Isusa Krista prevedi ih sve u Kraljevstvo svoje ti znas da si nas stvorio jadne i grjesne zato nedopusti da niti jedna dusa ne propadne. Hvala ti Aba oce moj. Amen.

  Odgovori
 20. Željko Pomper

  Svaki dan se molim,naravno kajem se za sve svoje grijehe,za koje znam i za koje nisam niti svjestan,zahvalaljujem na svakoj pomoći koji mi je ikada pružena i koja mi se pruža,ujedno molim i za neku potrebu….zatim molim za svoje bližnje,za svoje neprijatelje koji me mrze i žele mi zlo iz meni nepoznatih razloga, volio bih kada bi se preobratili, uglavnom im opraštam ali neka se takvi zli maknu od mene i idu svojim putem, a ja ću svojim, molim i za svoje mile pokojne a posebno za moga pokojnog tatu!!
  Molim Gospodina, da mi se smiluje, i udjeli zdravlje, mir, ljubav, kako bih živio na zemlji što duže i što časnije i dostojanstveno, i kako bih popravio svaki grijeh koji mogu popraviti….molim Gospodina,milost i da usliši moje svakodnevne molitve! Amen!!!

  Odgovori
 21. Tomislava

  Dragi Bože, spokoj vječni daruj tetki Ruži. Molim za njenu dušu i duše svih pokojnih. Hvala ti na radosti života i utjehu koju si nam dao svojim uskrsnucem usliši moje molitve.

  Odgovori
 22. Marija.stevanovic

  Dragi Bože molim te daj mira i spokoja mojim dragim roditeljima i mojoj predragoj seki koji su na nebu. Nadam se da su našli mir i spokoj na nebu i da su zajedno na nebu. Oprostite mi sto je sve tako završilo. Voli vas vasa Marcia.

  Odgovori
  1. Marija

   Boze molim ti se za svoje pokojne roditelje i svoju sestru. Nedostaju mi. Ostaju bol i tuga i sjecanje na njih nece izblijediti. Boze dragi daj im spokoja i mira.

   Odgovori
 23. Zeljka Horvat

  Molim za moga strica, strinu i sestricnu koji su nas napustili. Dragi Boze pokoj vjecni daruj im Gospodine i svijetlost vijecna neka im svijetli. Nedostajte jako! Amen. Vasa Zeljka

  Odgovori
 24. Franka

  Mislim na svoju babu koja nas je napustila prije 8 dana. Puno sam je volila i stalno mislim na nju, nikada me vise nece gladiti svojim toplim rukama! Dragi Boze, primi je na svoj oltar, bila je najbolja osoba na svijetu! Volila bi da mi nekada dodje. Uzasno mi nedostaje! Pocivala u miru Bozjem! Volim te

  Odgovori
 25. antonija

  Molim za malenog trogodisnjeg djecaka Denisa koji je na zalost okrutnoscu ljudi izgubio svoj zivot. Andelicu mali pocivaj u miru Bozjemu.

  Odgovori
 26. Isus je milostiv

  Prije 10 dana je i moja mila majka na spisku i u mojoj molitvi za umrle. Majcice moja spokoj ti vječni. Isuse ti si milostiv primi moju dobru majcicu u svoje kraljevstvo nebesko, a mojoj sestri i meni budi utjeha i snaga u ovim teškim trenucima.

  Odgovori
 27. Ljiljana

  Ljiljana
  Danas se molim za svog pokojnog muža..za dobrog čovjeka..iskenog prijatelja. U raj te poveli anđeli..anđele moj

  Odgovori
 28. Marijana

  Dragom voljenom Tati , sretan put u kraljevstvo Bozije!!
  Gospe Sveta, Isuse dragi, Boze Svemoguci, cuvajte mi moga tatu,!
  Pokoj dusi njegovoj daruj Gospodine i svjetlost vjecna neka mu svjetli pocivao u miru Bozijem!
  Amen

  Odgovori
 29. Ines

  Molim danas za sve pokojne iz moga rodoslovlja. Posebno molim Isusa Krista za one koji su zaboravljeni. Neka im Gospod udjeli milost da ga mogu čista lica gledati i ljubiti u vječnosti. Kriste smiluj se.

  Odgovori
 30. ...v

  Danas molim za sve pokojne iz moga roda; Danicu, Martina, Zlatka, Zvonka, Viktoriju, Slavka, Vilima, Amaliju, Stjepana, Petra, Milicu, Stjepana, Milana, Dubravka, Mladena, Ivana, kao i za sve za koje nitko ne moli. Pocivali u miru Bozjem.

  Odgovori
 31. KATIJA

  Danas se pomolimo za dušu pokojnog Slobodana Praljak koji nas je napustio manirom odanog časnika, ali i ostavio tugu zbog svoje žrtve kojoj samo Vječni može biti utjeha i sudac. Počivao u miru Božjem ⛪

  Odgovori
 32. Dajana

  Molim za voljenu mamu Lidiju koja je preminula pred godinu dana, za njezinu dusu da je Gospodin primi u svoje Kraljevstvo ako još nije i da je zaogrne svojom vječnom ljubavi. Molim za moje drage bake i djedove sa obje strane, molim za pokojne roditelje i bake mog bivseg dečka. Molim Te, svemogući Bože po predragocjenoj krvi tvoga Sina Isusa Krista smiluj se ovim dragim dusama koje su bile jako dobre prema meni, oslobodi ih iz čistilišta i uvedi ih u tvoje vječno blaženstvo u tvom Kraljevstvu. Molim Te budi im milostiv! Hvala! Amen.

  Odgovori
 33. Lorena17

  Molim za svog tatu koji se ubio ovo ljeta,bolovao od ptsp-a .. ostavio nas , jos uvijek maloljetne djece s mamom… Volim te tata i falis mi… svaku večer se molim za njega..Počivao u miru Božjem ?❤

  Odgovori
 34. KLARA92

  Danas molim za svog poginulog prijatelja koji je htio slikat selfie sa vagona ali ga je stresla i ubila struja. Falit ces svome drustvu Patrik?

  Odgovori
 35. Marija

  Počivajte u miru dragi moji roditelji. Strašno mi falite. Svaki dan ste mi u mislima.Mislim i na moju pokojnu sestru koja je prerano umrla. Počivaj u miru sestro moja, zajedno s našim roditeljima. Voli vas vaša Marica.

  Odgovori
 36. Sladana

  Danas se molim za svoju kćerku, koja nije ni svjetlo ugledala.
  Počivaj u miru moj Anđele.

  Odgovori
 37. Petar P.

  Danas se molim za moju dragu, milu i plemenitu baku, Miroslavu Knežević koja je danas 21.05.2018 u 6 sati ujutru umrla u bolnici posle teskog moždanog udara. Molim te dragi Bože, primi je u svoje kraljevstvo i posalji svoje milosrne anđele da je prate na tom putu, čuvaju i štite i daj joj mir.

  Odgovori
  1. Verica

   Boze pogledaj danas dusu moga oca Marka Ravlica i obasjaj ga svojom svjetlosti te mu reci da ga beskrajno volim i da mi fali svaki dan neka zna da nije sam da je uvijek u mojim mislima kao najbolji otac.Nadam se da su on i mama sada skupa u raju nebeskom.Volim vas i molite dragoga Boga za mog sina Marka i moju Loretu neka ni mene Isus ne zaboravi.

   Odgovori
 38. Josipa

  Dragi moj brate, danas je tvoj rodjendan i danas molim za te. Volim te jako i jako nam svima nedostajes. Znam da si svojom dobrotom i mukom koju si prosao na zemlji zasluzio raj. Zagovaraj milost Bozju na nas koji smo jos dolje, budi andjeo cuvar svome sinu i svojim necakinjama. Voli te tvoja seka❤

  Odgovori
 39. Lucijana

  Danas molim za moje pokojne bake i djedove, za mog svekrva koji nas je prerano napustio i kojeg nisam imala mogućnosti upoznati, za rođake koji su nas prerano napustili, za sve one koji su život u ratu izgubili za nas a pogotovo za one koji se niko više ne sjeća. Nek im dragi Bog daje pokoj vječni o neka im svijetlost vječna uvijek svijetli. Počivali u miru bozijemu

  Odgovori
 40. Lujic Lucija

  Lucija
  Molim za nećaka Ivana, koji nas je prerano – u 4. godini svoje mladosti napustio, da počiva u miru u krugu nebeskih Anđela. Molim i za njegove roditelje, da im Dragi Bog pokloni snagu u boli.
  Molim za moju pokojnu dragu baku, koja mi je kao jedina za vrijeme njenog života: puno brižnosti, razumijevanja i ljubav poklonila. Počivala u Miru Božjem.
  Molim i za moje umrle roditelje, pored kojih sam se u djetinjstvu bezbroj puta pitala, “Kako izgleda i što znači roditeljska ljubav, brižnost…” Molim Dragog Boga, da im oprosti sve njihove grijehe i da počivaju u miru.

  Odgovori
 41. Ljiljana

  Molim za svog sina Grgu koji se prije 10 dana preselio u nebo. Anđeli čuvajte ga mi vas molimo jer ga puno volimo.Pokoj vječni daruj mu gospodine i svjetlost vječna neka mu svijetli zauvijek. Puno nam nedostaješ, a nada u ponovni susret daje nam snagu za život. Mirno spavaj moj anđele….

  Odgovori
 42. Diana

  Danas je Dan mrtvih i molimo se za nase drage roditelje, Herminu i Antuna. Boze dragi, pomozi nasim dragima da dodju u Nebo. Majcice Bozja, pogledaj na nase drage ako im nesto treba, cuvaj ih. Isuse pomozi meni i mome sinu na svim nasim putevima. Podari nam zdravlje, duhovnost i solidan zivot da mozemo sluziti zajednici. Volimo vas, Herminice i Antune.

  Odgovori
 43. Marija Mendeš

  Bože, u svome velikom milosrđu pogledaj na mog dragog Gorana, primi njegove ovo zemaljske muke, patnju i bol kao zadovoljštinu za grijehe i privedi ga u svoje vječno Kraljevstvo gdje svaka suza s lica nesta, i nema više boli i patnje, samo vječna radost u gledanju Tebe Bože. Pokoj vjecni daruj im Gospodine i svjetlost vječna svjetlija im, neka sve duše po tvome Bože milosrđu počivaju u miru. Amen

  Odgovori
 44. Ivan Pinjuh

  Danas molim za svog susjeda Miru Vranješa imao je 52 godine i bio mi je kao 3. djed . A svi smo ga zvali Braco i bio je dobar čovjek dugo je imao bitku sa rakom ali nažalost izgubio.Bio sam vrlo blizak s njim iša sam jako puno u njega kao da me je odgojio čovjek. Uvijek cu pamtit 19.12.2018 Bože molim te blagoslovi i budi milostiv prema njegovoj duši. Molim se svaki dan za te volim te Braco cuvaj me s neba ❤

  Odgovori
 45. D. Čičić

  Večeras molim za mojeg predobrog strica Antona koji nas je prerano napustio. Pogotovo za njegovu obitelj, moja dva bratića, sestričnu i njegovu ženu. Zagovaram strica Antona u molitve svetom Nikoli, svetom Anti, svetom Josipu te svetom Ivanu Pavlu II. kojeg je stric jako volio. Blagoslovi njegovu dušu i tijelo naš preslatki Isuse, pruži mu ruku svojega milosrđa i uvedi ga u Nebesko Kraljevstvo, molim Te. Pomozi nama slugama svojim da ustrajemo po Tvojem uzoru i budemo čvrsta stijena utjehe i blagosti njegovoj obitelji. Da se nikada ne osjećaju sami. Usliši nas dobri Oče po Kristu Gospodinu našemu. Amen.

  Odgovori
 46. Anamarija

  Danas molim za svoju dragu sestru koja nas je prerano napustila. Sekice draga počivaj u miru. Vole te tvoji najmiliji.

  Odgovori
 47. morena

  Baš danas u tijeku je sahrana naše drage Branke. Neka Bog milosrdni naš otac nebeski nježno primi njezinu dušu u svoje naručje, neka obriše svaku njezinu suzu i podari joj Vječnu Svjetlost i Ljubav Očevu. Njezinoj obitelji nek milosrdni naš otac pruži utjehu ali nadasve nadu uskrsnuća i ponovnog susreta. To te molimo po Isusu Kristu po kojem cijelom Svijetu sva svoja dobra daješ!

  Odgovori
 48. Kate

  Ovaj tjedan molimo za dušu naše prabake Agate M. Milostiv budi joj nebeski Oče, otpusti joj grijehe! Neka se po predragocjenoj Krvi Kristovoj prekine svaki negativni utjecaj na pokoljenja koji možda postoji radi neispovjedanih grijeha! Pokoj vječni daruj joj Gospodine, svjetlost vječna svijetlila joj, počivala u miru Božjem! Amen!

  Odgovori
 49. Mirjana Vinkovci

  Mami Ankici i ocu Vladimiru,bratu Miroslavu,molim se za ulazak nihov u raj i za sva naša pokoljenja da budu mirni i spokojni kao i Pokojni Marko Ivin..

  Odgovori
 50. H.M.A.

  Molim za tatu koji je nažalost rano otišao…Dragi moj tata odavno nisi sa nama, premalo smo vremena proveli zajedno. Uvijek ćeš mi faliti. Pokoj vječni daruj mu Gospodine, svjetlost vječna svijetlila njemu. Počivaj u miru

  Odgovori
 51. Marija

  Molim se za svoje pokojne mamu tatu i sestru.Nadam se da ste našli svoj mir.Falite mi i ne prodje dan,a da vas se ne sjetim.Pokoj vječni daruj im Gospodine i svjetlost vječna svjetlila njima.Počivali u miru.

  Odgovori
 52. Mihaela

  Moj voljeni otac danas bi imao 61. rođendan.. Napustio je ovozemaljski svijet i otišao u Kraljevstvo nebesko prije 5 godina, malo više od mjesec dana prije mog 18. rođendana. Danas molim za njega i njegovu prekrasnu dušu koja je i dalje sa mnom te svakim danom otkrivam sve više značenja njegovih riječi. Neizmjerno sam mu zahvalna na ljubavi koju mi je pružio.
  Bog te blagoslovio tata i uveo u svoje Kraljevstvo ljubavi i mira.

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.